Skip to content

Sprawdź ofertę zajęć online!

JOGA i dieta superfood dla odżywienia ciała i umysłu

6-9 Maja – wiosenny zastrzyk energii z jogą i superfood

Zapraszam Was na wiosenną regenerację z jogą, starannie dobranym odżywczym pożywieniem i ruchem na świeżym powietrzu. Chcemy, żeby ten wyjazd stał się zastrzykiem dobrej energii, antidotum na pozimowy zastój i osłabienie.
Zapewniamy – 3 zdrowe (zawierające nieprzypadkowe dodatki posiłki)
Przed przyjazdem otrzymasz jadłospis, a po wyjeździe przepisy, z których będziesz mogła skorzystać w domu.
Jogę – w sumie 3 godziny dziennie zajęć, poranna joga będzie praktyką wzmacniającą. Praktyka jogi bazująca na Yoga Vinyasa z elementami B.K.S. Iyengara. Planowane są również wolniejsze sesje z naciskiem na precyzję i pozostanie dłużej w pozycji.
Dodatkowy ruch na świeżym powietrzu, dla chętnych wspólne truchtanie, ćwiczenia na zewnątrz.
W miarę jak pozwoli nam na to pogoda, będziemy organizować zajęcia na świeżym powietrzu, ewentualnie otworzymy naszą sale na otaczające ją łąki.
Prowadzącą jogę: Marta Strzelecka
Pierwsza moja styczność z jogą miała miejsce na studiach w Niemczech, czyli jakieś 15 lat temu!? Pierwsze zauroczenie- Astanga – power jogą, to nie było łatwe spotkanie, ale pozostawiło ślad w moim sercu, pamiętam jak trudno było pozostać 5 oddechów w psie z głową do dołu. Do domu wróciłam już z kasetą do ćwiczeń. Tak z kasetą, to było tak dawno temu!
Przez wiele lat ruch był sposobem na okiełznanie emocji, pomagał przetrwać trudne chwile, podnosił poziom endorfin. Jest teraz sposobem na życie, na znalezienie odpowiedniego balansu i dystansu do codziennych spraw. Joga to również podnoszenie sprawności ciała, zachowanie zdrowia i dobrego samopoczucia. To chcę przekazywać Tobie.
Zawsze miałam w sobie dużo ciekawości do tego, żeby doświadczać rzeczy na sobie. A joga działa cudownie i na nasze ciało i na nasz umysł. Jestem zdecydowanie praktykiem jogi. Wszystkiego, czego uczę, doświadczyłam na sobie.
Gotuje dla nas: Justyna Siesicka
Gotowanie i tworzeniem jedzenia zajmuję się odkąd pamiętam ale przede wszystkim jestem kucharką. Taką w domu i taką
w pracy bo przez wiele lat prowadziłam restaurację, kawiarnię
i zarządzałam kilkoma ciekawymi miejscami w Warszawie.
Najwięcej przyjemności daje mi kreowanie nowych przepisów
i tworzenie potraw od zera w oparciu o różne doświadczenia, podróże, smaki i inspiracje.
Wyjazd będzie zgodny i dostosowany do zaleceń Rządu i Ministerstwa Zdrowia.
W razie niemożności zorganizowania imprezy z powodu COVID-19 – zwrot zaliczki lub przeniesienie na inny termin.
Zastrzegamy sobie możliwość odwołanie wyjazdu lub przeniesienie terminu.